Taxaties zakelijk vastgoed en woningen

Uw zaak op de juiste waarde schatten?

Als erkend taxateur met jarenlange ervaring ondersteunen wij u bij het vaststellen van de waarde voor uw zakelijk vastgoed of woning. Hiernaast kunt u ons ook inschakelen voor bijzondere of specialistische taxaties. Wat te denken van een kinderboerderij, jachthaven, scholen of horeca-taxatie?

Taxaties zakelijk vastgoed en woningen

Taxatie zakelijk vastgoed

Of het nu gaat om een taxatie voor een woning of voor zakelijk vastgoed, iedere taxatie is voor ons een interessante uitdaging. Wij beschouwen onszelf als ‘all – round taxateur’ waarbij overleg met de opdrachtgever of tussenpersoon vanzelfsprekend is. Het doel of de aanleiding van de taxatie is vaak net zo belangrijk als het te taxeren object.

Naast overleg en afstemming zorgen wij voor heldere voorwaarden en vaste tarieven bij taxaties. Nog voordat wij aan het werk gaan toetsen wij uw uitgangspunten aan de (on)mogelijkheden van de taxatie. Tijdens de taxatie en bij oplevering van het rapport zorgen wij voor de noodzakelijke afstemming.

Taxatie woningen

Heeft u als particulier een taxatie nodig voor aan- of verkoop van een woning? Bent u een eigenaar/gebruiker van zakelijk vastgoed? Of heeft u een bijzondere taxatie waarover u eerst in gesprek zou willen treden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel.


Wat zijn onze voordelen?

  • Allround taxateurs (Wonen, Bedrijfsmatig, WOZ)
  • Ervaring door geheel Nederland sinds 1972
  • Uitgebreid overleg met u en/of uw financiële tussenpersoon.
  • Aangesloten bij belangrijke organisaties (NRVT – NWWI)
  • Taxatierapporten volgens de  recente eisen ( NHG – IVS/EVS)
  • Wij denken met u mee en zorgen voor een besparing

Veel gestelde vragen

Wat is een Register Taxateur?
Een Register Taxateur taxeert vastgoed dat binnen zijn specialisme valt: Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed of Wet Onroerende Zaken (WOZ).

Het Register publiceert de namen van ingeschreven taxateurs op haar website en zorgt er voor dat eenieder eenvoudig kan controleren of een taxateur is ingeschreven in het register en in welke kamer(s).

Ik heb een huis boven mij winkel. Kunnen jullie dit taxeren?
Ja, wij zijn gespecialiseerd in gecombineerde en specialistische taxaties. Niet alleen in Rotterdam maar door de gehele regio verzorgen wij verschillende uiteenlopende taxaties zoals bedrijfspanden, horeca, winkels en beleggingsobjecten.

Hoe lang is een gevalideerd taxatierapport geldig?
De meeste geldverstrekkers hanteren een geldigheidstermijn van 6 maanden. Dit wil zeggen dat op het moment dat de hypotheek aangevraagd wordt uw taxatierapport niet ouder dan 6 maanden mag zijn. Sommige geldverstrekkers hanteren een termijn van 3 maanden.