Taxateur bedrijfsonroerend goed

In het huidige economische klimaat zijn banken steeds vaker verplicht om de waarde van bedrijfsonroerend goed te laten taxeren. Dit is het gevolg van strengere regelgeving vanuit de Nederlandse Bank en de AFM. Bij SRMT Registermakelaars en Taxateurs begrijpen we dat een accurate en betrouwbare taxatie van essentieel belang is voor jouw bedrijf.

Professionele taxatie diensten voor elke bedrijfsruimte

Of je nu eigenaar bent van een grote industriële ruimte, een winkel, of een kantoor, ons team van ervaren taxateurs staat klaar om je te helpen met een gedegen taxatie voor bedrijfsonroerend goed. We werken volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, die voldoet aan nationale en internationale standaarden zoals IVS en EVS. Deze richtlijn zorgt voor duidelijkheid en uniformiteit in onze taxaties.

Verscheidenheid aan taxatiediensten

Onze diensten zijn niet beperkt tot standaard taxaties. We kunnen ook een WOZ contra taxatie uitvoeren als je twijfelt aan de hoogte van je WOZ-beschikking. Vaak blijkt de vastgestelde waarde door de gemeente te hoog. Onze taxatierapporten worden breed geaccepteerd, onder andere door ING, ABN Amro, Rabobank, en SNS Bank.

Taxateur bedrijfsonroerend goed

Onze zekerheden bij de taxaties van bedrijfsonroerend goed:

  • Standaardisatie : gebruik van branchebreed erkend standaard-rapporten.
  • Up-to-date : rapporten voldoen aan recente normen van IVS/EVS
  • Samenwerking: indien noodzakelijk zoeken wij altijd samenwerking
  • TMI : Aangesloten bij het Taxatie Management Instituut
  • Concept : ter beoordeling ontvangt u altijd een concept-rapport.
  • Heldere afspraken : onze tarieven en afspraken worden vooraf bepaald

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Geïnteresseerd in het laten taxeren van je bedrijfsonroerend goed? Neem contact op met SRMT Registermakelaars en Taxateurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Onze experts zijn ook beschikbaar voor advies over verkoop, verhuur, en financiële zaken gerelateerd aan bedrijfsonroerend goed. Wij staan klaar om je te ondersteunen met onze expertise.