SRMT zorgt voor de taxatie van uw bedrijfspand

Heeft u een zakelijk taxatierapport nodig van een bedrijfspand? Vrijwel dagelijks verzorgt SRMT bedrijfstaxaties van zakelijk vastgoed. De opdrachtgevers voor deze taxaties zijn meestal banken, beleggers, huurders en eigenaren-gebruikers van bedrijfspanden. Het gaat hierbij om vastgoed dat wordt aangewend voor commerciële doeleinden zoals bedrijfspanden, kantoren, winkels en horeca. Of het nu gaat om een buurt-café of logistiek centrum, iedere mogelijke opdracht is voor ons interessant!

Net zo belangrijk als de omvang van uw (toekomstige) bedrijfspand is het doel of aanleiding van de bedrijfstaxatie.  Een zakelijk taxatierapport wordt meestal opgesteld voor aankoop en financiering van een bedrijfspand of het bepalen van de markthuur.

Er zijn hiernaast nog talloze andere redenen waarbij een zakelijk taxatierapport van groot belang kan zijn zoals herfinanciering, verzekering, belastingaangifte en vermogenswaardering.

Laat SRMT uw zakelijk vastgoed taxeren en ontdek de waarde van uw investering.  Neem contact met ons op!

taxateur bedrijfsonroerend goed

Onze zekerheden bij de taxaties van commercieel vastgoed

  • Standaardisatie : gebruik van branchebreed erkend standaard-rapporten.
  • Up-to-date : rapporten voldoen aan recente normen van IVS/EVS
  • Samenwerking: indien noodzakelijk zoeken wij altijd samenwerking
  • TMI : Aangesloten bij het Taxatie Management Instituut
  • Concept : ter beoordeling ontvangt u altijd een concept-rapport.
  • Heldere afspraken : onze tarieven en afspraken worden vooraf bepaald

Onze expertise van bedrijfsmatige taxaties strekt zich voornamelijk uit over de regio Rotterdam – Rijnmond en omliggende gebieden zoals de Hoekse Waard, Dordrecht, Voorne Putten en het Westland. Vanzelfsprekend zijn wij ook in staat om zakelijke taxaties uit te voeren in andere delen van (zuidwest) Nederland. Belangrijk hierbij is de aard en omvang van de mogelijke opdracht.

Voorafgaand aan de opdracht zorgen wij vrijblijvend voor een korte analyse om uw vragen en eisen te vast te stellen. Via vooroverleg bepalen wij samen met de opdrachtgever wat de randvoorwaarden en uitgangspunten van de taxatie zijn.

Onze tarieven en voorwaarden zijn vast en transparant; u weet vooraf waar u aan toe bent. Een conceptrapport wordt altijd ter beoordeling verstrekt aan de opdrachtgever. Hiermee zorgen wij voor een rapport waar zowel opdrachtgever als taxateur het mee eens zijn.

Kunnen wij u van dienst zijn met het taxeren van uw bedrijfspand? Wij twijfelen er niet aan. Hierbij nodigen wij u dan ook graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Uw zakelijk vastgoed verdient de zorgvuldige aandacht van SRMT!