VastgoedPro. Zeker voor uw zaak

SRMT is aangesloten bij de beroepsorganisatie VastgoedPRO. VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs maar ook andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. Leden zijn dus niet alleen werkzaam bij makelaarskantoren maar ook bijvoorbeeld bij woningcorporaties, banken en de overheid.

In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Vanuit de behoefte om kwalitatief te onderscheiden en vanuit de noodzaak om consumenten en zakelijke opdrachtgevers garanties te geven op het gebied van professionaliteit en deskundigheid, hebben deze professionals zich verenigd. VastgoedPRO is de eerste beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs in Nederland die het vakgebied en niet de branche centraal stelt.

VastgoedPRO is hiermee hét kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskundigheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken. Voor u als (mogelijke) opdrachtgever is het van groot belang dat u zaken doet met degene die u het beste van dienst is en bovendien bij u in de buurt zit. Iemand die voldoet aan uw eisen, uw verwachtingen en uw wensen. Bovenal is het van belang dat uw belangen optimaal worden behartigd. De ruim 800 aangesloten professionals van VastgoedPRO vormen voor u de zekerheid waar u als consument of zakelijke klant recht op heeft. Zeker voor úw zaak