Horeca Taxateur en Makelaar in de regio Rotterdam

Sinds het moment dat de mens zich ging vestigen op vaste plaatsen ontstond ook de behoefte aan gastvrijheid, plezier en ontspanning. Horeca (en tegenwoordig ook Leisure) is in alle verschillende vormen dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Uiteraard beseffen wij ons als makelaar en taxateur voor Horeca dat alles begint bij een perfect passende huisvesting op een dito locatie.

taxatie en horeca taxateur en makelaar Rotterdam

Bent u betrokken bij vastgoed bestemd voor horeca?

Als taxateur-makelaar voor horeca adviseren wij onder andere eigenaren, beleggers, exploitanten en geldverstrekkers. De nadruk ligt hierbij vooral op ‘stenen en cement’, maar uiteraard ook op bedrijfsovernames (goodwill en inventaris), overeenkomsten en vergunningen.

Omdat bij een overeenkomst of taxatie soms meerdere partijen belangen hebben, zoals een Gemeente of Woningcorporatie, beschikken wij ook over een netwerk van relevante contacten.


Waar kunnen wij u als horeca makelaar-taxateur mee van dienst zijn?

  • Taxaties van vastgoed volgens de eisen van NRVT/EVS
  • Waarderingen van goodwill en inventaris
  • Makelaar voor aankoop en verkoop van horeca vastgoed
  • Bemiddeling en advisering bij bedrijfsovername (goodwill en inventaris)
  • Huurovereenkomsten; huurprijsherziening en indeplaatsstelling

Schuurman Register Makelaar en Taxateurs brengt vele horecatransacties tot stand, en mede daarom zijn onze taxateurs op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Wij hebben door onze jarenlange ervaring in de horecamakelaardij een sterke relatie opgebouwd bij ondernemers, beleggers, ketenbedrijven, financieringsinstellingen en de gemeenten.


Uiteraard mag u, als professionele partij op het gebied van Horeca, van ons professionele makelaarsdiensten en gecertificeerde taxaties verwachten. Als erkend lid van VastgoedPro en met de aansluiting bij de kwaliteitsregisters van VastgoedCert en het NRVT maken wij al het eerste verschil!