Taxateur én Makelaar voor horeca in de regio Rotterdam

Al eeuwenlang vormt horeca het kloppende hart van gastvrijheid, plezier en ontspanning. Of het nu gaat om gezellige cafés of sfeervolle restaurants, de horeca is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. Als gespecialiseerd taxateur én makelaar voor horeca beseffen wij dat een succesvolle horeca-onderneming begint bij de juiste huisvesting op de perfecte locatie.

Onze rol als taxateur én makelaar voor horeca omvat het adviseren van diverse belanghebbenden, waaronder eigenaren, investeerders, exploitanten en geldverstrekkers. Wij richten ons niet alleen op de fysieke vastgoedcomponenten, zoals 'stenen en cement', maar bieden ook expertise op het gebied van bedrijfsovernames (inclusief goodwill en inventaris) en begeleiden u bij overeenkomsten en vergunningen.

Bij dergelijke overeenkomsten en taxaties kunnen vaak meerdere partijen betrokken zijn, zoals gemeentelijke instanties en woningcorporaties. Daarom beschikken wij over een uitgebreid netwerk van relevante contacten om ervoor te zorgen dat uw belangen optimaal behartigd worden.

taxatie en horeca taxateur en makelaar Rotterdam

Onze diensten als horeca taxateur én makelaar-taxateur omvatten onder andere:

  • Taxaties van vastgoed volgens de strenge normen van NRVT/EVS: Wij zorgen voor nauwkeurige en objectieve taxaties van horecavastgoed, rekening houdend met alle relevante factoren.
  • Makelaardij voor de aan- en verkoop van horecavastgoed: Of u nu een horecazaak wilt verwerven of van de hand wilt doen, wij begeleiden u gedurende het gehele proces en zorgen voor een soepele transactie.
  • Bemiddeling en advies bij bedrijfsovernames (inclusief goodwill en inventaris): Onze expertise strekt zich uit tot de complexe aspecten van bedrijfsoverdrachten, zodat u met vertrouwen kunt handelen.
  • Huurovereenkomsten, huurprijsherziening en indeplaatsstelling: Wij bieden begeleiding bij het opstellen van huurovereenkomsten en staan u bij in gevallen van huurprijsaanpassingen en indeplaatsstelling.

Lid van VastgoedPro en registraties bij VastgoedCert en NRVT

Onze professionaliteit en betrouwbaarheid als horeca makelaar-taxateur worden onderstreept door onze erkenning als lid van VastgoedPro en onze registraties bij kwaliteitsregisters zoals VastgoedCert en NRVT. Dit stelt ons in staat om het verschil te maken en u te voorzien van hoogwaardige makelaarsdiensten en gecertificeerde taxaties.

Bij SRMT staan wij klaar om uw belangen in de horecabranche te behartigen en te zorgen voor een solide basis voor uw horecaonderneming. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn als uw betrouwbare horeca taxateur en makelaar in Rotterdam. Samen creëren we de perfecte omgeving voor uw horeca-avontuur.

Uiteraard mag u, als professionele partij op het gebied van Horeca, van ons professionele makelaarsdiensten en gecertificeerde taxaties verwachten. Als erkend lid van VastgoedPro en met de aansluiting bij de kwaliteitsregisters van VastgoedCert en het NRVT maken wij al het eerste verschil!