Taxatie van uw woning: een noodzakelijk advies

Wij leveren betrouwbare en efficiënte taxaties van uw (toekomstige) woning.

In de meeste gevallen is deze taxatie bestemd voor de aankoop van een woning. Ook is een door ons uitgevoerde taxatie te gebruiken voor het oversluiten van een bestaande hypotheek.

Als gecertificeerd taxateur bij het NRVT zijn wij aangesloten bij verschillende validatie-instituten (NWWI / Taxateursunie). Een gevalideerd rapport is namelijk vereist voor acceptatie van het rapport bij een geldverstrekker. Deze kwalificaties zijn voor u als consument een belangrijk kenmerk dat uw rapport met de grootste zorg wordt opgesteld en gecontroleerd.

 

Welke aanleiding er ook is voor de taxatie, wij zorgen dat u mag vertrouwen op het door ons opgestelde rapport. Uiteraard begrijpen wij dat deze taxatie een middel is om uw doel te bereiken. Vanzelfsprekend doen wij dan ook ons uiterste best om de taxatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Voorafgaand aan iedere taxatie zorgen wij dat alle eisen, wensen en uitgangspunten voor de taxatie duidelijk zijn. Wij werken graag samen met uw financieel tussenpersoon of makelaar om te komen tot de beste taxatie. Overleg voorafgaand, maar ook voordat wij het rapport definitief opstellen is dan ook geen enkel probleem.

Heeft u taxatie nodig? Bel of gebruik het reactie-formulier. Het is in ieder geval belangrijk dat u ons laat weten wat de bedoeling is van de taxatie. Vervolgens kunnen wij een nauwkeurige offerte aanbieden en starten met de aanvang van de werkzaamheden.