SRMT helpt met de bedrijfstaxatie van uw vastgoed.

Vrijwel dagelijks verzorgen wij bedrijfstaxatie van zakelijk vastgoed. Het gaat hierbij om vastgoed dat wordt aangewend voor commerciële doeleinden zoals bedrijfsruimten, kantoren, winkels en beleggingspanden. Hiernaast verzorgen wij ook taxaties van bijzonder of maatschappelijk vastgoed

Of het nu gaat om een buurt-café of logistiek centrum, iedere mogelijke opdracht is voor ons interessant. Niet alleen de omvang van uw (toekomstige) bedrijfsmatig vastgoed, maar ook het doel van de bedrijfstaxatie is namelijk voor ons van belang.  Onze opdrachtgevers voor taxaties zijn eigenaren en/of gebruikers van zakelijk vastgoed. Hierbij valt te denken aan bedrijfspanden zoals winkels, kantoren maar ook verhuurde woningen.

Wij verrichten voornamelijk taxaties van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Rotterdam – Rijnmond en omliggende gebieden zoals de Hoekse Waard, Voorne Putten en het Westland. Vanzelfsprekend zijn wij ook in staat om zakelijke taxaties uit te voeren in andere delen van (zuidwest) Nederland. Belangrijk hierbij is de aard en omvang van de mogelijke opdracht.

taxateur bedrijfsonroerend goed

Onze zekerheden bij de taxaties van commercieel vastgoed

  • Standaardisatie : gebruik van branchebreed erkend standaard-rapporten.
  • Up-to-date : rapporten voldoen aan recente normen van  EVS
  • Samenwerking: indien noodzakelijk zoeken wij altijd samenwerking
  • Netwerk : sterke organisatie met ruim 800 professionals.
  • Concept : ter beoordeling ontvangt u altijd een concept-rapport.
  • Heldere tarieven : onze tarieven worden vooraf bepaald

Voorafgaand aan de opdracht zorgen wij vrijblijvend voor een korte analyse om uw vragen en eisen te bepalen. Via vooroverleg bepalen wij samen met de opdrachtgever wat de randvoorwaarden en uitgangspunten van de taxatie zijn. Onze tarieven zijn vast en transparant; u weet vooraf waar u aan toe bent. Een conceptrapport wordt altijd ter beoordeling verstrekt aan de opdrachtgever. Hiermee zorgen wij voor een rapport waar zowel opdrachtgever als taxateur het mee eens zijn.

Kunnen wij misschien ook u van dienst zijn met het taxeren van uw zakelijke vastgoed? Het lijkt ons onwaarschijnlijk als wij u niet kunnen helpen. Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.