Stadsmakelaar Rotterdam : expert in de stad

Fundaties, bestemmingsplannen, aanschrijvingen, erfpacht en de status van VvE’s. Typische zaken waar altijd rekening mee gehouden dient te worden bij het wonen in een wereldstad als Rotterdam.

Net als de bewoners van Rotterdam kunnen woningen en bedrijfspanden per wijk en zelfs per straat enorm variëren. Wat op het oog een goede investering lijkt kan achteraf nadelig blijken te zijn. Als verkoper dient u er rekening mee te houden dat potentiële kopers voldoende worden geïnformeerd. Vaak is het ook nog dat u met meerdere van deze zaken tegelijkertijd rekening dient te houden.

Door ons te richten op deze specifieke uitdagingen zijn wij in staat om u vakkundig te informeren. Het is dan ook niet voor niets dat wij sinds enkele jaren actief zijn als Stadsmakelaar namens de Gemeente Rotterdam. In deze rol zijn wij betrokken bij de bemiddeling en advisering over allerlei soorten vastgoed zoals woningen en bedrijfsobjecten. Hiernaast verzorgen wij, als enige kantoor in de regio, trainingen voor toekomstige makelaars en taxateurs. Dankzij onze ervaring uit de praktijk en het delen van kennis zorgen wij zelf continu voor een up-to-date kennisniveau.

Onze kennis en vaardigheden delen wij uiteraard ook graag met u. SRMT is de makelaar-taxateur die u vast en zeker verder kan helpen met uw kleine of juist grote ‘Rotterdamse’ uitdagingen.