Taxateur én Makelaar in zakelijk vastgoed

Ons specialisme is vastgoed met een zakelijk karakter zoals beleggingsobjecten, woon-/winkelpanden, horeca en overige bedrijfsruimte. Voornamelijk treden wij op voor eigenaren en gebruikers, beleggers en andere opdrachtgevers die het vastgoed op een commerciële wijze benutten.

Vraag en aanbod van vastgoed zijn eigenlijk nooit met elkaar in evenwicht. Daarom is het vaak lastig om een inschatting te maken wat nu voor u de juiste keuze is?  Verkoop van uw vastgoed òf juist aanhouden en eventueel verhuren? Een belangrijke afweging hierbij is welke beslissing (op termijn) de meeste waarde zal opleveren. Met deze vraag kunnen wij u helpen.


Waarom SRMT, Taxateur én Makelaar in zakelijk vastgoed?
  • Alle noodzakelijke expertise beschikbaar; taxateur én makelaar
  • Specialist in vastgoed met een zakelijk karakter
  • Aangesloten bij kwaliteitsregisters NRVT en VastgoedCert
  • Uitgebreid netwerk van plaatselijke en regionale marktpartijen
  • Allround taxateur, aangesloten bij TMI en NWWI

Taxaties zakelijk vastgoed en woningen

De mogelijkheden van uw (toekomstig) vastgoed?

Vanzelfsprekend zijn wij graag bereid om vrijblijvend onderzoek te verrichten naar de kansen en mogelijkheden van uw vastgoed. Middels een waardebepaling kunnen wij een passend advies opstellen voor verkoop of eventueel verhuur.

Graag komen wij dan ook met u in contact voor een nadere kennismaking om te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen. SRMT is uw Vastgoed taxateur uit Rotterdam.