Vastgoed taxateur Rotterdam

Wij ondersteunen u bij het vaststellen van de waarde voor uw zakelijk vastgoed of woning. Hiernaast kunt u ons ook inschakelen voor bijzondere of specialistische taxaties. Wat te denken van een horecapand, kantoren, scholen of complete appartementencomplexen?

De erkend taxateurs van SRMT zijn vakbekwaam, hebben ruime kennis van de actuele vastgoedmarkt en beschikken over een uitstekend inzicht op de laatste ontwikkelingen binnen de lokale vastgoedsector.

Vastgoed taxateur Rotterdam

Vastgoed taxateur Rotterdam

SRMT richt zich op het taxeren van woningen, bedrijfsmatig vastgoed en het verlenen van aankoopdiensten.

Bij veel van onze opdrachtgevers bestaat de behoefte aan persoonlijke service, aandacht en advies. Bij SRMT besteden wij veel aandacht aan het vaststellen van uw wensen en het verstrekken van relevante informatie en adviezen.

Naast vakkundig opgemaakte taxatierapporten en persoonlijke aankoopbegeleiding staat wij garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Naast overleg en afstemming zorgen wij voor heldere voorwaarden en vaste tarieven bij taxaties. Nog voordat wij aan het werk gaan toetsen wij uw uitgangspunten aan de (on)mogelijkheden van de taxatie. Tijdens de taxatie en bij oplevering van het rapport zorgen wij voor de noodzakelijke afstemming.

Heeft u als particulier een taxatie nodig voor aan- of verkoop van een woning? Bent u een eigenaar/gebruiker van zakelijk vastgoed? Of heeft u een bijzondere taxatie waarover u eerst in gesprek zou willen treden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel.


Wat zijn onze voordelen?

  • Allround taxateurs (Wonen, Bedrijfsmatig, WOZ)
  • Ervaring door geheel Nederland sinds 1972
  • Uitgebreid overleg met u en/of uw financiële tussenpersoon.
  • Aangesloten bij belangrijke organisaties (NRVT – NWWI)
  • Taxatierapporten volgens de  recente eisen ( NHG – IVS/EVS)
  • Wij denken met u mee en zorgen voor een besparing