GEZOCHT: Kopers en Verkopers

Zoekt u naar een mogelijkheid om te investeren in vastgoed? Naast aanbiedingen die wij openbaar publiceren beschikken wij ook over een besloten en vertrouwelijk aanbod. Deze uitgebreide portefeuille(s) en/of individuele objecten brengen wij buiten reguliere kanalen graag onder de aandacht bij relaties. Hiernaast zijn wij namens onze opdrachtgevers altijd geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen

De omvang, aard en samenstelling van dit aanbod varieert uiteraard. Er is sprake van individuele ‘losse’ objecten maar ook grotere pakketten. Hiernaast bestaat het aanbod uit woningen en niet-woningen al dan niet in verhuurde staat.

Bij eventuele interesse nodigen wij u graag eerst uit voor een vrijblijvende kennismaking. Deze kennismaking is bedoeld om uw belangstelling inzichtelijk te maken en om zodoende een match te vinden met het juiste aanbod. Na kennismaking wordt u, geheel vrijblijvend, opgenomen in ons actieve zoekersbestand dat specifiek gericht is op investeerders.

Uiteraard maken wij ook van de gelegenheid gebruik om onze werkwijze en visie te verduidelijken. Het is de bedoeling om te komen tot een betrouwbare en langdurige relatie tussen u, ons en de Verkoper.


GEZOCHT: VERKOPERS

Namens onze opdrachtgevers, investeerders die door geheel Nederland actief zijn, zijn wij ook voortdurend op zoek naar nieuwe en interessante investeringen. Ook hierbij is de van onze opdrachtgevers interesse breed en gevarieerd; wij zijn in staat om op korte termijn te beoordelen of uw vastgoed mogelijk interessant is voor onze opdrachtgevers. Vanzelfsprekend is deze toets geheel vrijblijvend en vertrouwelijk.