Taxatie van uw woning: een noodzakelijk advies

Betrouwbare en efficiënte taxatie van uw (toekomstige) woning.

Meestal is een taxatie bestemd voor de aankoop van een woning.  Ook wordt de taxatie gebruikt voor het oversluiten van een bestaande hypotheek. Bij verkoop van uw woning is het soms ook gewenst om te beschikken over een taxatie-rapport

Als gecertificeerd taxateur  zijn wij aangesloten bij verschillende validatie-instituten (NWWI / Taxateursunie). Deze onafhankelijke instituten beoordelen de taxatie-rapporten. Een gevalideerd rapport is namelijk meestal (niet altijd)  vereist voor acceptatie van het rapport bij een geldverstrekker.

Wij zijn graag bereid om u een prijsopgave te verstrekken, passend bij de taxatie die u nodig heeft. Een aantal hierbij belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden hebben wij bij elkaar gezet in de FAQ.

Voorafgaand aan iedere taxatie zorgen wij dat alle eisen, wensen en uitgangspunten voor de taxatie duidelijk zijn. Wij werken graag samen met uw financieel tussenpersoon of makelaar om te komen tot de beste taxatie. Overleg voorafgaand aan de opdracht, maar ook voordat wij het rapport definitief opstellen is dan ook geen enkel probleem.

Heeft u taxatie nodig? Bel of gebruik het reactie-formulier. Het is in ieder geval belangrijk dat u ons laat weten wat de bedoeling is van de taxatie. Vervolgens kunnen wij een nauwkeurige offerte aanbieden en starten met de aanvang van de werkzaamheden.