Taxatie bedrijfspand Rotterdam

Een betrouwbare en actuele taxatie van uw bedrijfspand laat zien hoe uw bedrijf er precies voor staat. Een bepaling van de waarde van uw bedrijfsruimte, winkelruimte of horecapand is noodzakelijk bij de berekening van uw reserves. Een taxatie van uw bedrijfspand is niet alleen handig, maar in veel gevallen ook verplicht.

De erkend taxateurs van SRMT zijn vakbekwaam, hebben ruime kennis van de actuele vastgoedmarkt en beschikken over een uitstekend inzicht op de laatste ontwikkelingen binnen de lokale vastgoedsector.

Taxatie bedrijfspand Rotterdam

Bedrijfspand laten taxeren in Rotterdam

SRMT richt zich op het taxeren van woningen, bedrijfsmatig vastgoed en het verlenen van aankoopdiensten.

Bij veel van onze opdrachtgevers bestaat de behoefte aan persoonlijke service, aandacht en advies. Bij SRMT besteden wij veel aandacht aan het vaststellen van uw wensen en het verstrekken van relevante informatie en adviezen.

In de volgende situaties is het noodzakelijk of verstandig om uw bedrijfspand te laten taxeren:

 • Aan- of verkoop van uw bedrijfspand
 • Familiaire of fiscale overdracht
 • Het doen van belastingaangifte
 • Het nemen van beleggingsbeslissingen
 • Bezwaarprocedure tegen de WOZ beschikking (WOZ taxatie)
 • Afsluiten van verzekering voor de opstal van uw bedrijfspand
 • Financiële rapportage (verplicht periodiek vastleggen van de actuele waarde van uw bedrijfspand)
 • Bij beslissingen om te investeren of te financieren

Naast vakkundig opgemaakte taxatierapporten en persoonlijke aankoopbegeleiding staat wij garant voor een snelle en betrouwbare dienstverlening.

Naast overleg en afstemming zorgen wij voor heldere voorwaarden en vaste tarieven bij taxaties. Nog voordat wij aan het werk gaan toetsen wij uw uitgangspunten aan de (on)mogelijkheden van de taxatie. Tijdens de taxatie en bij oplevering van het rapport zorgen wij voor de noodzakelijke afstemming.

Heeft u als particulier een taxatie nodig voor aan- of verkoop van een woning? Bent u een eigenaar/gebruiker van zakelijk vastgoed? Of heeft u een bijzondere taxatie waarover u eerst in gesprek zou willen treden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel.


Wat zijn onze voordelen?

 • Allround taxateurs (Wonen, Bedrijfsmatig, WOZ)
 • Ervaring door geheel Nederland sinds 1972
 • Uitgebreid overleg met u en/of uw financiële tussenpersoon.
 • Aangesloten bij belangrijke organisaties (NRVT – NWWI)
 • Taxatierapporten volgens de  recente eisen ( NHG – IVS/EVS)
 • Wij denken met u mee en zorgen voor een besparing

Veelgestelde vragen over het laten taxeren van uw bedrijf in Rotterdam

Wie kan een bedrijfspand in Rotterdam taxeren?

Een bedrijfspand in Rotterdam kan worden getaxeerd door een gecertificeerde taxateur in Rotterdam. Dit is een specialist die is opgeleid om de waarde van onroerend goed in Rotterdam te beoordelen. Het is belangrijk om te kiezen voor een taxateur in Rotterdam die ervaring heeft met het taxeren van bedrijfspanden in Rotterdam.

Hoe wordt de waarde van een bedrijfspand in Rotterdam bepaald?

De waarde van een bedrijfspand in Rotterdam wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren, zoals de locatie in Rotterdam, de staat van onderhoud, de bestemming en de huurwaarde in Rotterdam. De taxateur in Rotterdam zal deze factoren beoordelen en op basis daarvan een waardeoordeel vormen.

Hoe lang duurt een taxatie van een bedrijfspand in Rotterdam?

De duur van een taxatie van een bedrijfspand in Rotterdam hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het pand in Rotterdam en de complexiteit van de taxatie. Over het algemeen duurt een taxatie van een bedrijfspand in Rotterdam enkele uren tot enkele dagen.