Taxateur Rotterdam

Als taxateur in Rotterdam zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen bij het bepalen van de waarde van uw zakelijk vastgoed of woning. Wij zijn tevens uw betrouwbare partner voor bijzondere of specialistische taxaties, zoals horecapanden, kantoren, scholen en complete appartementencomplexen in de regio Rotterdam.

Onze erkende taxateurs van SRMT zijn vakbekwaam en beschikken over uitgebreide kennis van de actuele vastgoedmarkt in Rotterdam. Daarnaast zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de lokale vastgoedsector. Zo garanderen wij u een nauwkeurige en betrouwbare taxatie voor uw object in Rotterdam en omstreken.

taxatie zakelijk vastgoed - Taxateur Rotterdam

Taxateur Rotterdam voor vastgoed en woningen

Bij SRMT zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van woningen en bedrijfsmatig vastgoed, evenals het verlenen van aankoopdiensten in de regio Rotterdam. Wij begrijpen dat onze opdrachtgevers behoefte hebben aan persoonlijke service, aandacht en deskundig advies. Daarom besteden wij bij SRMT veel zorg aan het in kaart brengen van uw wensen en het verstrekken van relevante informatie en aanbevelingen.

Onze dienstverlening omvat vakkundig opgestelde taxatierapporten en persoonlijke aankoopbegeleiding, waarbij wij garant staan voor een snelle en betrouwbare service. Wij zorgen voor duidelijke voorwaarden en vaste tarieven bij taxaties, en stemmen deze altijd met u af. Voordat we aan de slag gaan, toetsen we uw uitgangspunten aan de (on)mogelijkheden van de taxatie. Tijdens de taxatie en bij de oplevering van het rapport zorgen wij voor de noodzakelijke afstemming, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Heeft u als particulier een taxatie nodig voor aan- of verkoop van een woning? Bent u een eigenaar/gebruiker van zakelijk vastgoed? Of heeft u een bijzondere taxatie waarover u eerst in gesprek zou willen treden? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel.


Wat zijn onze voordelen?

  • Allround taxateurs (Wonen, Bedrijfsmatig, WOZ)
  • Ervaring door geheel Nederland sinds 1972
  • Uitgebreid overleg met u en/of uw financiële tussenpersoon.
  • Aangesloten bij belangrijke organisaties (NRVT – NWWI)
  • Taxatierapporten volgens de  recente eisen ( NHG – IVS/EVS)
  • Wij denken met u mee en zorgen voor een besparing

Veel gestelde vragen

Wat voor soort taxaties voert SRMT uit in Rotterdam en omgeving?

SRMT voert diverse soorten taxaties uit in Rotterdam en omgeving, waaronder taxaties voor woningen, bedrijfsmatig vastgoed en specialistische taxaties zoals horecapanden, kantoren, scholen en appartementencomplexen. Onze erkende taxateurs zijn vakbekwaam en hebben ruime kennis van de lokale vastgoedmarkt.

Wat maakt SRMT uniek als taxateur in Rotterdam, en waarom zou ik voor hen kiezen?

SRMT onderscheidt zich als taxateur in Rotterdam door de nadruk te leggen op persoonlijke service, aandacht en deskundig advies. Wij besteden veel zorg aan het in kaart brengen van uw wensen en het verstrekken van relevante informatie en aanbevelingen. Bovendien garanderen wij snelle en betrouwbare dienstverlening met vakkundig opgestelde taxatierapporten.

Wat zijn de kosten en tarieven voor een taxatie door SRMT in Rotterdam?

De kosten en tarieven voor een taxatie door SRMT in Rotterdam zijn gebaseerd op heldere voorwaarden en vaste tarieven. De exacte kosten zijn afhankelijk van het soort taxatie en de specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften.