Promotie bij verkoop van uw vastgoed

Om uw vastgoed te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden is een uitgekiende promotie uiteraard noodzakelijk. SRMT zorgt dat uw woning zichtbaar is en onder de aandacht komt bij de juiste doelgroepen.

Aandacht voor de presentatie

Omdat de 1e indruk maar eenmalig gemaakt wordt heeft professionele fotografie  onze grootste aandacht. Foto’s en andere visuele uitingen worden gemaakt door een professionele fotograaf. Voorafgaand treden wij met u in overleg en zorgen voor afstemming. Niet alleen wordt aandacht besteed aan interne foto’s maar ook aan de woon-omgeving. Desgewenst is een complete reportage van de buurt ook mogelijk.

Aanwezig op internet: vinden en gevonden worden

Internet is tegenwoordig wat vroeger een etalage was. Onderdeel van de promotie is publicatie op verschillende websites zoals Funda, Huislijn , Jaap en Sociale Media. Hierbij besteden wij veel aandacht aan de vindbaarheid van uw bezit op deze media. Er moet gedacht worden aan verzorgde aanbiedingsteksten, plattegronden en brochures. De wijze van publicatie moet natuurlijk wel passen bij het object. Als internet niet voldoende is zoeken wij naar andere mogelijkheden.

Het juiste netwerk: Uitwisseling van informatie

Vastgoed verkoopt zich juist niet vanzelf. Naast de gebruikelijke promotie-mogelijkheden zorgen wij dat, na overleg, uw bezit wordt aangeboden bij ons (landelijke) netwerk. Ons netwerk bestaat uit collega’s en uit relaties zoals professionele marktpartijen die wellicht geïnteresseerd zijn.