Waarom SRMT : 8 redenen

Uiteraard kunnen wij zeer uitgebreid uitweiden over onze kennis, service en niveau van dienstverlening. In dit geval geven wij liever 8 sterke argumenten waarom u nu juist zou kunnen kiezen voor SRMT


1. Stad(se) Makelaar
Fundatie, Vve, Erfpacht, bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten zijn typisch zaken die kenmerkend zijn voor de stad. Aandachtspunten die juist veelvuldig voorkomen in een wereldstad zoals Rotterdam zijn voor ons juist een uitdaging. Naast het feit dat wij dus zijn te beschouwen als een ‘stadse makelaar’ zijn wij zeer trots om te kunnen optreden als Stadsmakelaar namens de Gemeente Rotterdam.

2. Loyaliteit: Ook als het niet zo makkelijk gaat
Zeker in een dynamische markt kan de verkoop van uw woning weleens anders verlopen als u in de eerste had verwacht. Ook als het niet gemakkelijk lijkt te gaan kunt u vertrouwen op onze kennis en toewijding.

3. Gericht op markt, pand en klant
Wij gaan effectief aan het werk door zoveel mogelijk informatie te verzamelen en te combineren. Kennis van de markt, het te verkopen object maar vooral ook kennis van uw mogelijkheden zijn hierbij onmisbaar. Alle informatie registreren wij in een ondersteunend modern informatiesysteem.

4. Exclusiviteit: Zo min mogelijk woningen in verkoop
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn nemen wij het liefste zo min mogelijk woningen in de verkoop. Ondanks de ondersteuning van technologie blijft persoonlijke benadering namelijk het belangrijkste hulpmiddel. Wij kiezen dan ook bewust voor een gestage stroom zeer tevreden klanten dan een waterval van minder tevreden klanten.

5. Ouderwets vakmanschap: Opleider van makelaars en taxateurs
Menig collega in de regio Rotterdam, maar ook daarbuiten, heeft via ons kantoor het vak mogen leren. Ruim 25 jaar verzorgen wij reeds praktijktrainingen voor de vaktest die nodig is voor certificering als makelaar-taxateur. Onze ervaring en kennis passen wij hiernaast dagelijks toe in de praktijk.

6. Eigentijds handelen: maatwerk is onze standaard
Iedere opdracht is voor ons anders en daarom vertrouwen wij op het leveren van maatwerk. Op basis van overleg formuleren wij voor de verkoop van uw woning een speciaal verkoopplan. Wellicht dat u zelf ook nog een goed idee heeft?

7. Wij gaan graag de uitdaging aan!
Heeft u het idee dat de verkoop van uw woning wellicht problemen zou kunnen opleveren? Aarzel juist dan niet om ons in te schakelen. Ieder probleem beschouwen wij wat dit betreft als een uitdaging. Voor ons dus niet alleen de makkelijke woningen maar juist ook de moeilijke gevallen. Wij zijn aantoonbaar betrokken geweest bij diverse lastige transacties.

8. Kantoor op maat, geschikt voor iedere vraag
Wij hebben gekozen voor een overzichtelijke kantoororganisatie. Dankzij deze organisatie is iedere opdracht, groot of klein, voor ons even interessant.